Wie ben ik?

Hoi Hoi!!! Ik ben dus Nina Schotpoort. Ik ben geboren op 3 mei 2006 en mijn sterrenbeeld is stier. Zoals je op mijn site kunt zien is roze een van mijn favoriete kleuren. Wat is de jouwe?
Het is een paar jaar geleden allemaal begonnen. Mijn broertje en ik hadden een spelcomputer gekregen. Het gamen vond ik leuk, maar toen ik ontdekte dat je er ook filmpjes mee kon opnemen vond ik dat nog veel leuker!
Aangestoken door het filmvirus kwam ik terecht op musical.ly /TikTok. Dat vond ik zo cool dat ik me meteen heb aangemeld en filmpjes ben gaan maken op mijn account ninaschotpoortxx. En toen ging het hard. Ik kan het echt nog steeds niet geloven! Mensen uit de hele wereld stuurden me berichtjes en gingen me volgen. Inmiddels zit ik al ver over de miljoen volgers! 
Omdat veel van jullie meer over mij wilde weten heb ik een paar vlogs opgenomen en op Youtube gezet. En dat vonden jullie superleuk! En ik zelf ook!!! Dus ben ik daar mee doorgegaan. Ik vertel dingen over mijn leven, familie en ik laat zien wat ik leuk vind om te doen. Ik heb zelfs mijn vader en moeder al weten te strikken voor mijn filmpjes. Mijn jongere broertje Jens komt ook af en toe voorbij in mijn vlogs en hij is ook zijn eigen kanaal begonnen. En dat doet hij hartstikke leuk. Kijk maar eens.
Speciaal voor mijn volgers gebruik ik #LoveFans. Zodat jullie weten dat ik jullie ontzettend leuk vind.
Ik maak iedere week een paar video’s voor Youtube en regelmatig ook musical.ly/Tiktok's en Instagram. Volg me op alle kanalen zodat je niks kunt missen!

XXX, Nina

DIT IS EEN TEST - TEKSTJE

ALFKJAkjfhal;k'[pgsrokgflksjgf;lh;ldkgdsjkgf,jsegkjef